Spring naar content

Energieke inspiratie workshops Workshops Bureau Veritas Marine & Offshore scroll down

3 Energieke inspiratie workshops
Bureau Veritas Marine & Offshore

Sylvia en Marjolein hebben drie energieke inspiratie workshops voor het plan approval team van Bureau Veritas Marine & Offshore verzorgd in het Maritiem Museum Rotterdam. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen, geïnspireerd door de rijke historie en ervaring van onze sector als maritieme koploper hebben we de rol van Bureau Veritas Group en het PA-team als versnellers van innovatie verkend. De deelnemers werden geprikkeld om actief met elkaar aan de slag te gaan in het uitwerken van een innovatieve business case, daarnaast was er veel aandacht voor samenwerking en teambuilding. Uiteraard kon een rondleiding door het museum en een bezoek aan de Offshore Experience niet ontbreken.

Dankzij de combinatie van de aanwezige kennis, ervaring, vernieuwende methoden én de innovatieve SolarDuck case kwam er een energie los die wat ons betreft smaakt naar meer. Wij kijken uit naar de volgende innovatieve approval en vooral het vervolg van deze prettige samenwerking.

 

Bureau Veritas Marine & Offshore

Een wereldwijd toonaangevend classificatiebureau, dat werkt aan het verminderen van risico’s, het voldoen aan regelgeving en het verbeteren van presentaties. Met de gedigitaliseerde asset management oplossingen kan de levensduur van assets verlengd worden en de OPEX geoptimaliseerd. Bureau Veritas werkt samen met de industrie om innovaties te ondersteunen via nieuwe regels en tools.

Meer informatie Bureau Veritas Marine & Offshore

Referenties

Wat anderen zeggen