Spring naar content

Opzet en moderatie Safeway Investeerders Conferentie 2023 scroll down

Op de Safeway Investor Conference 2023 hoorden de aanwezige investeerders alles over de sterk groeiende offshore wind markt, de rol die Safeway daarin speelt, de kansen die Van Aalst Group ziet én hoe (toekomstige) investeerders daar letterlijk en figuurlijk een aandeel in kunnen pakken.

Het programma voor conferentie hebben we in nauwe samenwerking met Safeway, Van Aalst, NPEX en de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) voorbereid, om zo een goed beeld van de offshore wind markt en de rol die Safeway daarin speelt neer te zetten voor potentiële en huidige investeerders.

Tijdens de conferentie doken we samen met NWEA voorzitter Jan Vos, CEO Wijnand van Aalst en CFO Cees Zuur in de fascinerende wereld van offshore wind. Met een overweldigende opkomst en betrokkenheid van het publiek was dit evenement niet alleen een belangrijke stap om gelijke tred te houden met de snelle groei van Safeway, maar vooral ook een weerspiegeling van de woorden van Jan Vos over de toekomst van hernieuwbare energie en de belangrijke rol die kleinere Nederlandse bedrijven zoals Safeway spelen naast mondiale multinationals.

Van boeiende discussies tot het energieke netwerken: elk moment was een stap voorwaarts op weg naar een duurzame toekomst!

 

Over Safeway

Safeway is een Nederlands bedrijf dat onderdeel is van de Van Aalst Groep en is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van offshore transfersystemen. Samen met de andere Van Aalst-bedrijven is Safeway in staat de complete overdracht van personeel en vracht tijdens offshore operaties te verzorgen. Met zusterbedrijf Techano kan Safeway complete 3D-gecompenseerde kranen leveren naast geïntegreerde ladingbehandeling op de gangboorden.

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor Safeway; het draagt ​​bij aan de visie van het bedrijf om veilige, duurzame en betaalbare transfers op zee aan te bieden.

Meer over Safeway

Referenties

Wat anderen zeggen