Spring naar content

Nieuwe merknaam en identiteit voor Reynard scroll down

Onthullen nieuwe merknaam en identiteit voor Reynard tijdens WindEurope Kopenhagen op een memorabele en impactvolle manier

Voor de lancering van de nieuwe merknaam en identiteit van Reynard Renewable Energy Solutions and Services hebben we eerst de koers bepaald aan de hand van hun strategie en positie in de sector, dit om de impact te vergroten. We hebben onze energie, kennis en netwerk ingezet om de lancering tot een succes te maken, de nieuwe merknaam te laden en zoveel mogelijk mensen te bereiken.

In aanloop naar de beurs hebben we momentum gecreëerd en ervoor gezorgd dat de boodschap landde. We hebben het netwerk en de doelgroep betrokken door een ludieke manier van communiceren, waarbij  we de nieuwe naam en identiteit hebben doorvertaald naar de behoeften in de markt. Op de beurs zelf hebben we reuring, momentum en een groot publiek gerealiseerd voor de originele onthulling.

Op deze manier bleef Reynard, voorheen V&SH Offshore Solutions, niet alleen in beeld bij haar huidige klanten, maar werden ook nieuwe klanten en potentiële partners bereikt en is de nieuwe naam en identiteit stevig in de markt gezet éen gepositioneerd voor een toekomst vol (hernieuwbare) energie!

 

Over Reynard

Reynard brengt energie. Hun mensen ontwerpen, implementeren en onderhouden hoogwaardige technologische en duurzame verbindingen en afsluitingen voor de hernieuwbare energiesector. Reynard behoort tot de marktleiders op het gebied van on- en offshore kabelconnectiviteit. Andere diensten omvatten testen, foutopsporing en pre-assemblage, allemaal op het snijvlak van innovatieve nieuwe ontwikkelingen in de hernieuwbare energie sector.

Meer informatie Reynard Energy Solutions and Services

Referenties

Wat anderen zeggen