Spring naar content

Moderatie KVNR Strategische ledenbijeenkomst scroll down

Moderatie KVNR Strategische ledenbijeenkomst

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) zet koers naar een toekomstbestendige maritieme sector. Tijdens afgelopen ledenvergadering werden op interactieve manier de grootste uitdagingen van het moment tegen het licht gehouden. Aan de Maritime Sisters de uitdaging om een levendige en energieke discussie te leiden met de aanwezige reders, overheidsvertegenwoordigers en onderwijsinstellingen. Aan de hand van pittige stellingen namen zij actief stelling en werden letterlijk alle hoeken van de zaal gebruikt.

In een klein uur kwamen in rap tempo de concurrentiekracht van de Nederlandse vlag, duurzaam ondernemerschap en het belang van automatisering voor zowel de veiligheid op zee als de enorme talentuitdaging voorbij. Ter plekke werden deze uitdagende thema’s bij de horens gevat en werden de aanwezigen aangezet tot actie.

 

KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De KVNR richt haar activiteiten op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning.

Meer informatie KVNR

Referenties

Wat anderen zeggen