Spring naar content

Powering Progress – Powering you to transition Keynote Shell Senior Women Event 2022 scroll down

‘Empowering’ vrouwelijke leiders
Shell Senior Women Event 2022
‘Powering Progress – Powering you to transition’

Het doel van het Shell Senior Women Event 2022: hun top 10% vrouwelijke leiders ‘empoweren’ en zo in staat stellen optimaal bij te dragen aan de Powering Progress-strategie, mét hun vrouwelijke superkrachten en leiderschapsstijl. Aan ons de uitdaging de toon te zetten. Met een inspirerende, gewaagde en actiegerichte keynote spraken we deze 200 senior vrouwen toe en gingen we met ze in gesprek. Aangezien de status quo ons waarschijnlijk niet gaat brengen waar we moeten zijn, gingen we deze uitdaging graag aan!

Met onze persoonlijke verhalen en drive om bij te dragen aan een duurzame maritieme toekomst, de nieuwste maritieme innovaties uit onze dagelijkse praktijk en de leiderschapsstijlen nodig om uitdagingen te overwinnen, benadrukten we de cruciale rol van vrouwen in de transitie. We bespraken het belang van D&EI en het vinden van (mannelijke) bondgenoten om de decarbonisatie-impasse te doorbreken. Bouwend op onze rolmodellen en hun superkrachten daagden we de zaal uit om hun eigen superkracht te vinden en te definiëren “which progress YOU will power”.

Het beste naast het toespreken van deze zaal vol inspirerende vrouwen: het initiëren van een aantal goede vervolggesprekken; wordt vervolgd!

 

Over Powering You

Powering You: het Senior Women’s Forum is gewijd aan de rol van vrouwen om de Powering Progress doelen te bereiken. Voor het Senior Women Event 2022 vroeg Shell ons om een extern perspectief op de transitie naar een duurzame maritieme toekomst, vrouwen te inspireren over hun (cruciale!) rol in de energietransitie en frisse ideeën voor het vormgeven van het programma.

 

Over Shell

Shell is een wereldwijde groep van energie- en petrochemische bedrijven met meer dan 80.000 werknemers in meer dan 70 landen. Shell streeft ernaar te voldoen aan de groeiende behoefte van de wereld aan meer en schonere energieoplossingen op manieren die economisch, ecologisch en sociaal verantwoord zijn. Ze gebruiken geavanceerde technologieën en hanteren een innovatieve aanpak om te helpen bouwen aan een toekomst met duurzame energie.

Shell heeft – naast de beoogde sleutelrol in de energietransitie – een gedurfd doel: een van ’s werelds meest diverse en inclusieve bedrijven worden, een plek waar iedereen – van hun werknemers tot hun klanten, partners en leveranciers – zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt en een sterk gevoel van verbondenheid heeft. Dit doel is ingebed in hun wereldwijde bedrijfsstrategie – Powering Progress;  de strategische paraplu voor het versnellen van de transitie van het bedrijf naar ‘netto nul’ uitstoot.

Meer informatie Shell

Referenties

Wat anderen zeggen