Spring naar content

(work in progress) Herijking visie & missie van een vernieuwende scheepsmanager scroll down

Herijking visie & missie van een vernieuwende scheepsmanager
(work in progress)

MF Shipping Group is een absolute voorloper in de verduurzaming van onze sector. Heel gaaf om deze mooie speler te ondersteunen met het herijken van hun visie en missie die de ambities vangt, inspireert en aanzet tot actie. Moving forward in every way!

In de afgelopen maanden hebben we onder andere met diverse internationale stakeholders gesproken, een co-creatie sessie met de interne organisatie gedaan en zijn we in gesprek gegaan met het MT. Alles op een creatieve manier, om maximaal resultaat met minimale belasting van de organisatie te realiseren.

Wordt vervolgd. Houd deze bijzondere mensen met belangrijke missie in de gaten!

 

Over MF Shipping Group

MF Shipping Group is een full-service scheepsmanager, verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van een vloot van meer dan 53 product, olie- en chemicaliëntankers, droge ladingschepen en cementschepen. Ze bieden een breed scala aan waardevolle diensten voor hun klanten, variërend van het begeleiden van nieuwe scheepsbouwprojecten, bemanningszaken en nautisch-technisch beheer tot financieel beheer en kwaliteitscontrole.

De organisatie behoort qua omvang tot de top tien van Nederland en neemt met name in het tankersegment een prominente positie in.

Meer informatie MF Shipping Group

Referenties

Wat anderen zeggen