Spring naar content

van Defensie & de Maritieme Delta Dynamisch tafelgesprek met high-level stakeholders scroll down

Dynamisch tafelgesprek met high-level stakeholders van Defensie & de Maritieme Delta

Afgelopen juli ontving Gemeente Schiedam de Defensie Materieel Organisatie (DMO) in de Maritieme Delta.  Tijdens een interactieve sessie bij MINDbase gingen burgemeester Cor Lamers en Directeur DMO en Vice-admiraal TD Arie Jan de Waard met elkaar en belangrijke stakeholders in gesprek en maakten zij kennis met innovatieve ondernemers uit het maritieme ecoysteem.

In opdracht van Gemeente Schiedam verzorgden Maritime Sisters dit dynamische tafelgesprek  waarin o.a. de ontwikkeling van de maritieme arbeidsmarkt, de personeelsopgave van Defensie en ‘het gouden ecosysteem’ de revue passeerden.

Over DMO

De Defensie Materieel Organisatie zorgt dat militairen kunnen werken met modern, robuust en veilig materieel. De materieelorganisatie is betrokken bij de aankoop, instandhouding en verkoop van materieel.

Over Mindbase

MINDbase is het innovatiecentrum van defensie in Rotterdam dat met “Military Innovation by Doing” de missie heeft om innovatie binnen en buiten defensie te stimuleren. Het is een gezamenlijk initiatief van DMO (Defensie Materieel Organisatie), TNO, NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum) en MARIN (Maritiem Research Instituut Nederland).

Meer informatie Gemeente Schiedam