Spring naar content

De rode draad naar meer impact voor Royal Roos scroll down

De rode draad naar meer impact voor Royal Roos

Royal Roos is een gevestigde speler op het gebied van marine engineering, bergingsadvies  en complexe (de)mobilisaties. Met eigen deelnemingen als UniBallast en Royal 3D, diverse participaties en samenwerkingsverbanden zijn ze inmiddels uitgegroeid tot zoveel meer dan dat.

Wij helpen deze veelzijdige maritieme innovator met het vinden van de rode draad in hun activiteiten tbv positionering, focus en daarmee: meer impact. Verankering in een nieuwe missie en visie, mét de vaart erin en een minimale belasting voor de organisatie, is het uitgangspunt. Input van in- en externe stakeholders brengen we samen met de visie en ambitie van het management. Wordt vervolgd!

Een tipje van de sluier: hier komen real life ervaring, brains uit alle windstreken én een vooruitziende blik samen. Dat leidt niet alleen tot goede energie en toffe projecten, maar is vooral wat de sector nodig heeft op weg naar een #duurzamemaritiemetoekomst.

 

Over Royal Roos

Royal Roos is een gevestigde speler in marine engineering, salvage consultancy, voorbereiding en supervisie van veeleisende reparatie en modificatie projecten en mobilisatie support aan hun eigen kade voor de bagger, offshore en maritieme industrie.

Meer informatie Royal Roos