Spring naar content

Uitreiking award en panel discussie Career4Sea Europort New Generation Award scroll down

Career4Sea Europort
New Generation Award

Hartelijk dank aan JULLIE voor het stemmen op ons! En een nog grotere eer om de Career4Sea Europort New Generation Award te ontvangen op de plek waar het allemaal begon: een bezoek aan de Europort beurs samen met onze vader als kleine meisjes! Daarom was het bijzonder dat onze ouders hierbij aanwezig waren.

Het ontvangen van de #Career4Sea Europort New Generation Award, voor aldus de jury “hun energie en passie om de sector toekomstbestendig, aantrekkelijk en duurzaam te maken door hun innovatieve activiteiten die verandering en inspiratie brengen en samenwerking bevorderen” – feitelijk doen waar we van houden en waarvan we denken dat onze sector dit nodig heeft – is niet alleen een grote waardering voor ons werk, maar vooral een motivator om door te gaan!

Bedankt Apostolos (Apo) Belokas en het SAFETY4SEA-team voor het mogelijk maken hiervan. En voor het samenbrengen van het uitgesproken geluid van de genomineerden en winnaars Isabelle Rickmers, Eero Lehtovaara, Stephan Procee en Thomas Plueschau waarmee we tijdens de paneldiscussie mochten nadenken over de knoppen die we graag zouden willen omzetten voor een duurzame maritieme toekomst. Voorwaarts!

Ps. Bedankt dat je ons weer jong hebt laten voelen, al was het maar voor een dag 😉!

 

Over Safety4Sea

SAFETY4SEA bevordert al meer dan 12 jaar duurzame scheepvaart, host het toonaangevende safety4sea.com, produceert maandbladen en speciale publicaties (100.000per jaar circulatie aan boord en aan wal), samen met e-mail, video en sociale media levert SAFETY4SEA, GREEN4SEA, SMART4SEA , CAREER4SEA & Crew Welfare Forums & Awards.

Meer over Safety4Sea