Spring naar content

Baanbrekende innovaties met de Boskalis WaveJump Innovation Challenge 2023 scroll down

De volgende baanbrekende innovaties vinden met de Boskalis WaveJump Innovation Challenge 2023

Samen met Boskalis hebben we gewerkt aan het succesvol neerzetten van hun interne innovatieprogramma de ‘WaveJump Innovation Challenge 2023’, waarbij we op zoek gingen naar innovaties met business waarde. In onze aanpak stonden het betrekken en inspireren van de gehele organisatie en medewerkers centraal. Alle innovaties starten immers bij de mensen, zij hebben de ideeën, maar nemen ook zaken waar die anders of beter kunnen. Én mensen brengen innovaties verder.

Uit alle hoeken van de organisatie hebben we ongeveer 100 nieuwe ideeën opgehaald en met nauwe betrokkenheid van stakeholders op alle niveaus is een top 10 geselecteerd die door het innovatieteam verder is uitgewerkt naar concrete innovaties, verbeteringen of verder te valideren oplossingen. Daarbij werden deelnemers en innovatie organisatiebreed ‘in the picture’ gezet.

Op naar de volgende WaveJump Innovation Challenge want er zijn nog veel meer ‘waves’ nodig!

 

Over Boskalis

Koninklijke Boskalis B.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener en aannemer op het gebied van baggeren, offshore energy en maritieme diensten. Ze bieden een unieke combinatie van experts, materieel en activiteiten. Boskalis is een van oorsprong Nederlandse onderneming en is al ruim 100 jaar actief. Tegenwoordig creëert Boskalis een nieuwe horizon voor haar stakeholders in de markten voor havens, offshore energie en maritieme en binnenlandse infrastructuur.

Meer informatie over Boskalis

Referenties

Wat anderen zeggen